fbpx

JOVES AMB ÀNIMA

El projecte Joves amb Ànima respon a una demanda que hem identificat entre els adolescents. Obrim les portes per realitzar un programa de voluntariat durant el casal d’estiu amb els infants i els cavalls. D’aquesta manera els joves entren en un context on podran desenvolupar la responsabilitat, el compromís, els valors i la seva pròpia identitat. Amb un monitor de referència que s’encarregarà del seu benestar, de la resolució de conflictes i de la seva formació, els joves hauran de realitzar tasques de suport tant pels infants com pels cavalls. 

El nostre objectiu en aquest projecte és treballar aspectes com els límits i les normes, entesos com una sensació de contenció, protecció i guia. De manera que es considerin importants les aportacions de l’adolescent i que aquest se senti amb confiança de poder fer i ser amb llibertat. 

Considerarem molt importants valors com el compromís, la iniciativa, l’autocontrol i el compliment de les normes del centre, entenent que els protagonistes de l’activitat són els infants i els cavalls, éssent els monitors i voluntaris l’engranatge perquè tot funcioni amb estabilitat i fluidesa. Per aquest motiu busquem joves amb una experiència mínima amb cavalls, i d’edats compreses entre 13 i 16 anys.