937447266
Whatsapp: 937447266

El nostre servei d’extraescolars és una gran opció per aquells que volen gaudir durant el curs escolar la pràctica i l’aprenentatge dels cavalls. Les sessions duren d’una hora i mitja, un cop per setmana i els grups són reduïts. És una oportunitat per prendre consciència de com hem de relacionar-nos amb els cavalls i emprendre el camí cap a una equitació respectuosa. Durant l’any aprendrem a muntar i donarem especial importancia a l’observació del seu comportament i a comprendre com els afecta la nostra actitud. Tot amb l’objectiu d’assolir una relació sana i vinculada amb el cavall. 

Cal remarcar que no es tracta d’una activitat d’equitació tècnica enfocada a la competició ni a tècniques professionals. Tanmateix, per un aprenentatge més tècnic i acurat també oferim classes d’equitació individuals.

Els meus fills/es muntaran a cavall?

Si! A excepció d’unes poques sessions, poc a poc i mitjançant la pràctica aprendrem la manera com demanem les coses al cavall i què busquem a l’hora de fer-ho. 

Quina és la diferència amb l’equitació professional o de competició?

El nostre objectiu no és la competició, sino que tots els nostres alumnes aprenguin la tècnica necessària per tal d’aconseguir comoditat i enteniment entre el jenet i del cavall amb la màxima seguretat possible, així com l’establiment d’una relació positiva i sana que parteixi de la calma i el respecte.

I què aprenen quan no munten?

Considerem que la relació que podem establir peu a terra amb el cavall és molt valuosa. Existeixen multitut d’exercicis que podem realitzar al costat del cavall, i no a sobre. El fet d’estar al seu mateix nivell ens ajuda a entendre’l amb més facilitat i, sobretot, vincular-nos amb ell per arribar a ser veritables amics.

Valors i cavalls?

Degut a la nostra professió, ens encanta com els cavalls reaccionen de manera directa a com estem nosaltres realment. No menteixen, saben el que perceben i responen davant d’això. Aquest aspecte és de gran ajuda a l’hora de llegir als nens, per ells és una experiència instantània que els permet modular el seu comportament. A més, valors com l’empatia, el respecte, la tendresa, l’estima, la determinació, la consciència i l’instint es treballen dia a dia amb ells.

HORARIS: de 17:15h a 18:45h

PREU: 65€/mes (descomptes a germans, per pagaments trimestrals i anuals)

GRUPS:

  • Dilluns: AVANÇAT
  • Dimarts: AVANÇAT
  • Dimecres: INTERMEDI i INICIAL
  • Dijous: INTERMEDI I INICIAL

Vols més informació?