fbpx

EXTRAESCOLARS I CASALS

Els cavalls em donen confiança. Sara (13 anys)

El nostre servei d’extraescolars és una gran opció per aquells que volen gaudir durant el curs escolar la pràctica i l’aprenentatge de tot allò relacionat amb els cavalls. Les sessions són d’una hora i mitja de durada, un cop per setmana i els grups són reduïts.

Els casals són una altra opció amb un temps reduït però més intents, en temps de vacances escolars. Els valors i bases són els mateixos en tots els nostres serveis

És una oportunitat per prendre consciència de com hem de relacionar-nos amb els cavalls i emprendre el camí cap a una equitació el més respectuosa possible. Durant l’any aprendrem a muntar, així com diferents tècniques peu a terra. Donarem especial importancia a l’observació del seu comportament i a comprendre com els afecta la nostra actitud. Tot amb l’objectiu d’assolir una relació el més sana i vinculada possible de manera bidireccional.

Cal remarcar que no es tracta d’una activitat d’equitació tècnica enfocada a la competició ni a tècniques professionals. Tanmateix, per un aprenentatge més tècnic i acurat també oferim classes d’equitació individuals.

Sempre jugo a ser cavall. Laia (4 anys)

Els meus fills/es muntaran a cavall?

Si! Poc a poc i mitjançant la pràctica aprendrem la manera com demanem les coses al cavall i què busquem a l’hora de fer-ho: gaudim únicament nosaltres o també hem de considerar l’animal que suporta el nostre pes?

Quina és la diferència amb l’equitació professional o competitiva?

El nostre objectiu no és la competició, sino ensenyar la tècnica necessària per tal d’aconseguir la comoditat del jenet i del cavall i la màxima seguretat possible, així com l’establiment d’una relació positiva i sana que parteixi de la calma i el respecte.

Què vol dir peu a terra?

Nosaltres considerem que la relació que podem establir peu a terra amb el cavall és altament valuosa. Existeixen multitut d’exercicis que podem realitzar al costat del cavall, i no a sobre. El fet d’estar al seu mateix nivell ens ajuda a entendre’l amb més facilitat i, sobretot, vincular-nos amb ell per arribar a ser veritables amics.

Per què és important treballar altres aspectes, a part de la pròpia munta?

Abans de muntar hem d’entendre perquè el cavall és cavall, les raons per les quals reacciona i comprendre el seu comportament. Per tot això és necessari que existeixin unes bases amb certs coneixements sobre la seva etologia (comportament) i biomecànica (com es mou). Els humans som depredadors i els cavalls animals predats: sabent-ho tenim molt camí guanyat!

Valors i cavalls?

Degut a la nostra professió, ens encanta com els cavalls reaccionen de manera directa a com estem nosaltres realment. No menteixen, saben el que perceben i responen davant d’això. Aquest aspecte és de gran ajuda a l’hora de llegir als nens, per ells és una experiència instantània que els permet modular el seu comportament. A més, valors com l’empatia, el respecte, la tendresa, l’estima, la determinació, la consciència i l’instint es treballen dia a dia amb aquests animals.

EXTRAESCOLARS

45€

Mensuals

CASALS

Segons edició