fbpx

NOSALTRES

.

Paula Moreno

La Paula és la gerent del projecteGran amant dels cavalls, certificada en EAGALA i havent cursat el màster en Intervenció Terapèutica Asisstida amb Cavalls (UdG), s’ha llençat a desenvolupar aquest projecte amb la voluntat de crear un espai que vetlli pels interessos de les persones que pugin a bord d’aquest vaixell.

.

Marc Prat

En Marc cuida amb molta cura totes les nostres instal·lacions i fa del nostre entorn un lloc fantàstic on poder desenvolupar amb totes les comoditats la nostra activitat. Ajuda en totes les activitats i és monitor estrella dels casals. A més, és un gran amant dels cavalls que compta amb molta experiència.

.

Saray Neila

Graduada en educació infantil, la Saray s’ocupa dels nostres projectes en l’àmbit de l’educació. Li encanten els nens i és una gran mestra amb molta experiència en el sector. És molt dolça amb els cavalls, quan conegueu el seu somriure ho entendreu!

.

Bruna Trasserra

La serena Bruna, educadora social amb forta experiència i grans valors. Equip d’EAGALA, amb cavalls desde sempre, i monitora dels casals.

.

Silvia Brasó

La Silvia és una gran professional de l’equitació i la doma clàssica. Amb una forta experiència com a professora i en la doma de cavalls i poltres, treballa els cavalls de casa. Manté una serenitat i una gran comprensió amb ells, i per això n’estem enamorats i hi tenim una confiança plena.

Quan les coses es fan bé, surten bé!